Woocommerce webshop​​

Een winstgevende webshop die je zelf eenvoudig kan onderhouden.​​

 • Solide techniek
 • Functioneel design
 • Veilig & Snel
 • PDF- facturen
 • AVG-proof
 • Track&Trace
 • Verschillende betaalmethoden
 • E-mails in huisstijl

Zo doen we dat

Een mooie website is niet per definitie een goede website. We richten ons op gebruiksvriendelijk en functioneel design.

Vanuit onze onlinemarketing kennis bouwen we je nieuwe website, zodat je vanaf lancering kan beginnen met marketingcampagnes.

Verander zelf afbeeldingen en plaats nieuwsberichten op je website. Door onze online videotraining pas je zelf je website aan.

Wil je je geen zorgen maken over al die updates? Kies voor ons onderhoudspakket en je heb nergens omkijken naar.

Functioneel design

Een mooie website is niet per definitie een goede website. We richten ons op gebruiksvriendelijk en functioneel design.

Marketing website​

Vanuit onze onlinemarketing kennis bouwen we je nieuwe website, zodat je vanaf lancering kan beginnen met marketingcampagnes.

Volledige controle​

Verander zelf afbeeldingen en plaats nieuwsberichten op je website. Door onze online videotraining pas je zelf je website aan.

Update-to-date​

Wil je je geen zorgen maken over al die updates? Kies voor ons onderhoudspakket en je heb nergens omkijken naar.

De mogelijkheden

Je nieuwe website wordt gebouwd in WordPress. Het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke systeem ter wereld.

Je website wordt voorzien van een responsive design. Dat betekent dat je website op zowel desktop als tablets  en mobiele telefoons goed leesbaar en functioneel is.

Google stelt technische eisen aan je website voor betere posities in de zoekresultaten. Je nieuwe website is in perfecte technische staat volgens de richtlijnen van Google.

Van hosting tot aan de laatste afbeelding optimaliseren we je nieuwe website, zodat deze supersnel inlaadt.

We meten alle activiteiten op je website, zodat we in Google Analytics alle informatie kunnen inzien die nodig is om je website te verbeteren.

Maak je al gebruik van e-mailmarketing of wil je hiermee starten. We koppelen je website met je e-mailmarketingprogramma voor het verzamelen van e-mailadressen.

We zijn geen juristen maar hebben voldoende kennis van de AVG-wet om je te helpen je website AVG-proof te maken. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een cookiebanner

We werken samen met Natuurlijk! Hosting & Security voor het hosten van al onze website. Via deze partner garanderen we de snelheid en veiligheid van je website. 

We integreren verschillende betaalmethoden in je nieuwe webshop: iDeal, Paypal, creditcard, overboeking, achteraf of gespreid betalen.

Bij elke bestelling wordt een automatische PDF-factuur gemaakt en naar de klant verstuurd.

Na elke bestelling wordt een automatisch orderbevestiging gestuurd naar de klant gestuurd, volledig in jouw huisstijl.

We houden jouw klanten op de hoogte van de status van hun bestelling. Via Track&Trace kunnen ze precies zijn waar het pakketje is.

De mogelijkheden

WordPress / Woocommerce

Je nieuwe webshop wordt gebouwd in WordPress, dat bekend staat om haar gebruiksvriendelijkheid De webshop-functionaliteiten worden toegevoegd via de plugin Woocommerce.

Responsive

Je webshop wordt voorzien van een responsive design. Dat betekent dat je website op zowel desktop als tablets  en mobiele telefoons goed leesbaar en functioneel is.

Metingen

We meten alle activiteiten op je webshop, zodat we in Google Analytics alle informatie kunnen inzien die nodig is om je website te verbeteren.

Supersnel

Van hosting tot aan de laatste afbeelding optimaliseren we je nieuwe webshop, zodat deze supersnel inlaadt.

AVG

We zijn geen juristen maar hebben voldoende kennis van de AVG-wet om je te helpen je webshop AVG-proof te maken. 

Automatische facturen

Bij elke bestelling wordt een automatische PDF-factuur gemaakt en naar de klant verstuurd.

Track & Trace

We houden jouw klanten op de hoogte van de status van hun bestelling. Via Track&Trace kunnen ze precies zijn waar het pakketje is.

Orderbevestigingen

Na elke bestelling wordt een automatisch orderbevestiging gestuurd naar de klant gestuurd, volledig in jouw huisstijl.

Van online marketeers naar webdesigners

In 2012 zetten we onze eerste stappen in de wereld van online marketing. In korte tijd leerden we enorm veel om zoekmachine optimalisatie, adverteren in Google en conversie-optimalisatie (het omzetten van een website-bezoeker naar een klant).

De grootste frustratie was dat we online marketing moesten uitvoeren voor websites die daar nog niet klaar voor waren. Dat kon liggen aan het design, techniek of de structuur. Ook frustrerend voor onze klanten, omdat we niet direct konden starten met de marketingcampagnes.

We zijn begonnen met webdesign, met het idee om vanuit de kennis van online marketing een website te maken die direct vanaf de lancering klaar is om jouw bedrijf te helpen groeien.

Door onze kennis van online marketing weten we

 • hoe een website technisch in elkaar moet zitten
 • welke eisen zoekmachines stellen aan een website
 • hoe je een website logisch opbouwt om bezoekers aan te zetten een aankoop te doen of een offerte aan te vragen.

Onze werkwijze

1. Wat is je ambitie?

We beginnen bij het begin. Wat is het doel van je webshop. En wat zijn je ambities.

2. De rol van je webshop

We gaan samen kijken welke rol je webshop gaat spelen, om je ambitie waar te maken. Over welke functionaliteiten moet je webshop beschikken? En natuurlijk, hoe komt de webshop eruit te zien?

3. Offerte

Als we genoeg informatie hebben, maken we een offerte op maat. Hierin beschrijven we alle werkzaamheden die we uitvoeren en welke investering hierbij komt kijken.

4. Testomgeving

Na akkoord op de offerte, maken we een testomgeving. Op deze online omgeving bouwen we je nieuwe webshop, terwijl je huidige webshop in de lucht blijft.

6. Realiseren ontwerp

Zodra we akkoord hebben op het concept, bouwen we de rest van de webshop in dezelfde stijl. In deze fase zorgen we er ook voor, dat je website er goed uitziet op tablets en mobiele telefoons (responsive design).

7. Testen

Vervolgens testen we alle functionaliteiten van de webshop.

Bijvoorbeeld of de bestellingen en betalingen goed binnenkomen, of de e-mails goed worden verstuurd en of de PDF-factuur in de e-mail is bijgevoegd. Ook testen we of de webshop op alle apparaten en browsers goed functioneert.

8. We gaan live

Als de webshop goed door alle tests is gekomen, zetten we je nieuwe webshop live.

9. Na livegang

Na de livegang controleren we je webshop nog een keer, zodat we zeker weten dat alles goed werkt.

Portfolio

De Fruitman

 • Bekijk website

Opberg boxspring

 • Bekijk website

Smartboard.nl

 • Bekijk website

Breast & Style

 • Bekijk website

Veelgestelde vragen

Omdat een website maatwerk is kunnen we geen exact bedrag noemen. De minimale investering voor een nieuwe website is €4500 (ex. btw).

We hosten zelf geen webshops. We kunnen de hosting van je webshop wel regelen via onze partner Natuurlijk! Hosting & Security. Via deze partij kunnen we de snelheid & veiligheid van je webshop garanderen.

Google beoordeelt een webshop op ±200 punten, waaronder de technische staat. Het technische gedeelte verzorg ik. Dat betekent niet dat de webshop gegarandeerd hoog in Google zal komen. Hiervoor kan je een specialist in zoekmachine optimalisatie inschakelen. De webshop is wel technisch in perfecte staat, zodat deze specialist direct aan de slag kan.

We hebben de beschikking tot een beeldbank waar we afbeeldingen en illustraties uit kan downloaden. Hiervoor hebben we een licentie aangeschaft en mogen deze afbeeldingen gebruiken van websites voor onze klanten. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat content onrechtmatig op je webshop staat.

Wanneer we een webshop ontwerpen verkrijgen we automatisch auteursrecht op het ontwerp. Dit betekent dat alleen wij aanpassingen mogen doen aan de webshop. Dit recht krijg we vanuit de wet.

Echter vinden we dat onze klanten zelf de vrijheid moeten hebben, om aanpassingen te doen aan hun eigen webshop. Daarom zien we altijd af van ons auteursrecht en ben je vrij zelf aan te passen of dit door iemand anders te laten doen.

De webshop is dus altijd volledig jouw eigendom.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Neem contact met ons op voor een offerte op maat of voor meer informatie over onze diensten en werkwijze.

Erik Balster - eigenaar

Online ontwerp

We maken dus vooraf geen ontwerp van je nieuwe website. Beter gezegd, geen ontwerp als PDF-bestand.

Voor designers is het gebruikelijk om eerst offline een ontwerp te maken en te exporteren naar een PDF-bestand. Zo krijg je een beeld hoe je website eruit komt te zien. Tenminste, dat zou de bedoeling moeten zijn. 

Onze ervaring is dat dit bij veel klanten niet het geval is. Een website past zich namelijk aan, aan het apparaat waarop het bekeken wordt. Hij schaalt mee. Een PDF niet. En als de website gelijk meeschaalt, dan krijg je een beter beeld hoe je website er bij oplevering op een scherm uit komt te zien. 

We hebben in het verleden veel moet sleutelen aan ontwerpen die op PDF akkoord waren, maar op een scherm opeens anders ervaren werden. En dat kost meer tijd. En dus meer geld. 

Daarom maken wij het concept direct online, zodat je de meest realistisch ervaring krijgt. 

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over onzen diensten of een offerte aanvragen. Neem dan vrijblijvend contact op.

stuur een e-mail

bel ons

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over onzen diensten of een offerte aanvragen. Neem dan vrijblijvend contact op.
 • erik@balsterwebdesign.nl
 • 06 - 33 33 55 23
 • Je gegevens worden verzonden via een beveiligde verbinding